Hjemmeside ekstra funktioner

Her nedenfor finder du en række af de ekstra funktioner du kan udvide din hjemmeside med.

Klik på hver funktion, og læs mere.

Hvis du ikke finder den funktion du leder efter, så kontakt os, vi kan sikkert stadig hjælpe dig.

Oversættelse af din hjemmeside til andre sprogversioner, f.eks. engelsk, tysk eller svensk.

Det vil være muligt at vælge sprog direkte via et flag på forsiden, typisk diskret placeret øverst på siden.

Hvis I ikke selv allerede har teksten på det ønskede sprog, kan vi foranledige selve oversættelsen til et andet sprog gennem et ekstern bureau.

Som standard har vi deaktiveret hjemmesidens blog funktion, men dette er blot fordi at denne funktion ikke bruges af alle. Hvis du ønsker at benytte hjemmesidens blog funktion, så siger du blot til, og vi aktiverer denne.

Aktivering af hjemmesidens blog funktion er gratis.

Det er muligt at oprette et system som kan bruges til at administrerer og oprette samt udsende nyhedsbreve via email. Via et indbygget layout system, oprettes nyhedsbreve, og der vælges modtagergruppe, hvorefter at nyhedsbrevet kan distribueres til modtagerne.

Bemærk at modtagere af nyhedsbreve selv frivilligt skal tilmelde sig modtagelse. Det er i følge dansk lov, ikke tilladt at udsende nyhedsbreve til modtagere som ikke selv har bedt om at modtage det.

Det er muligt at integrere sociale medier på din hjemmeside. Mulighederne er afhængig af hvilket medie der er tale om, og så dine ønsker til denne integration.

Forhør venligst nærmere, så finder vi en løsning sammen.

Det er muligt at opbygge sider som er beskyttet af adgangskode. Der kan enten oprettes en global adgangskode som alle kan bruge, eller der kan oprettes et system hvor hver bruger får sit eget login.

Forhør venligst om mulighederne.

De hjemmesider som vi opretter kan udvides med et komplet webshop system og online betaling.

Oprettelse af webshops er forskelligt fra gang til gang, og vi kan derfor desværre ikke give nogen fast pris på denne opgave.

Kontakt os og forhør nærmere.

Hvis du har brug for en anden funktion, end dem der er listet op her, er det meget sandsynligt at vi stadig kan løse opgaven.

Kontakt os og lad os i fællesskab se på opgaven.