Ny hjemmeside helt enkelt beskrevet

Dette er en beskrivelse af vores hjemmeside produkt, så enkelt og "u-teknisk" beskrevet, som overhovedet muligt. Den er målrettet dig, der måske ikke har nogen særlig viden om hvad det at have en hjemmeside egentligt indebærer.

Når vi indgår en aftale om at udvikle en hjemmeside til dig, så får du følgende:

  • Dit helt eget domænenavn. Et domænenavn er f.eks. som i vores tilfælde: skagenmarketing.dk - på samme måde, så vil du få et domænenavn der repræsenterer din virksomhed eller organisation, og når dette domænenavn indtastes, så vil man få vist din hjemmeside. Hvis du allerede er ejer af et domænenavn, så kan vi bruge det, hvis du ønsker det. Skal vi oprette et nyt, så bestemmer du selv hvad dette domænenavn skal være, dog forbeholdt at der ikke allerede er en anden der ejer det navn du måtte ønske.
  • Mulighed for email adresse med brug af samme domænenavn. Som i vores tilfælde f.eks. info@skagenmarketing.dk - du bestemmer selv hvad der skal stå foran @ i mailadressen. Hvis du allerede har en email adresse som du ønsker at bruge, så er dette naturligvis muligt.
  • Hjemmeside opbygget i CMS system. CMS system betyder ganske enkelt, at det er muligt at rette i indholdet af hjemmesiden direkte online. Vi opbygger i et CMS system som hedder WordPress. Dette system er verdens suverænt mest brugte system, og driver pr. juli 2019 mere end 60 millioner hjemmesider på verdensplan.
  • Tekstforfatning. I samarbejde med dig eller en af dine medarbejdere, så tilbyder vi, hvis du ønsker det, at udvikle hjemmesidens tekstindhold.
  • Professionel fotografering. For en rimelig udgift kommer vi forbi og tager nye flotte fotos af din virksomhed.
  • Webserver og mailserver. Dette betyder at vi opretter og vedligeholder en computer der er tilsluttet Internet. Alt det tekniske vedrørende din hjemmeside og email adresse, ligger så at sige, på denne computer, og det er den, der i praksis gør det muligt at tilgå din hjemmeside.
  • Webserver samt CMS update. I tilfælde af tekniske fejl, så genopretter vi uden beregning din hjemmeside fra den daglige backup. Vi søger desuden for at der løbende bliver installeret sikkerhedsopdateringer af WordPress CMS systemet. Du kan dermed koncentrerer dig om at drive din virksomhed, vi tager os af alt det tekniske.
  • Opdateringsservice. Mulighed for løbende opdatering af hjemmesidens indhold.

Hvis du fortsat har spørgsmål, så kontakt os venligst.