Sådan virker facebook for virksomheder.

Der er mange som har stor erfaring i at skrive på deres personlige facebook væg, og hvis man driver virksomhed er det derfor oplagt at overvejen at oprette en facebook side til virksomheden.

Lad det være sagt med det samme, det kan absolut være en god idé, men inden du gør det, så er der noget som du bør vide, noget som i forhold til din personlige facebook side vil være anderledes på din virksomheds facebook side.

Når vi deler nyheder på vores private side, så er vi vant til, at denne nyhed i det store hele bliver vist til alle vores venner, og derfor syntes det jo oplagt at antage at det er tilsvarende på en virksomhed side, altså at nyheder bliver vist til dem der har Synes godt om siden.

facebook-annoncerMen sådan er virkeligheden desværre ikke. Rent faktisk er det således, at jo flere der Synes godt om din virksomheds facebook side, jo færre mennesker - procentvis - bliver dine nyheder vist til!

Hvis du vil have din nyhed eksponeret til alle dem der Synes godt om din side, så er der kun én måde, og det er ved at betale facebook for det.

Dette er måden hvorpå facebook tjener penge. De vil have dig til at betale for at få vist dine kommercielle opdateringer, og det er der rent faktisk rigtigt mange mennesker som endnu ikke er klar over!

Nu ved du det altså. Facebook er ikke det ultimative gratis stykke profileringværktøj som du måske troede det var, men når det er sagt, så er der stadig masser af fornuft i at benytte facebook kommercielt, du skal blot have en strategi for det, så er det bestemt muligt at få meget ud af facebook.

Lad os hjælpe dig med din facebook strategi, kontakt os i dag, og hør mere.

Om artiklens forfatter:

Hans Christian Andersen har arbejdet med IT og Internet i mere end 20 år, og har fulgt udviklingen lige siden Internet's spæde start.

Han har udviklet online løsninger som hjemmesider samt webshops, og har også arbejdet med sociale medie platforme.

Hans Christian Andersen er indehaver samt daglig leder af Skagen Marketing.
Læs mere via dette link: Om Skagen Marketing

Udgivet i Artikler og tagget .