Vi hjælper med at "finde vej" i online verdenen.

Vores primære målgruppe er mindre virksomheder, som typisk ikke selv har en IT afdeling, og hvor ejeren selv deltager aktivt i driften af virksomheden.

I disse virksomheder er der ofte ikke ressourcer til at sætte sig ind i muligheder og hvad der er nødvendigt mht. online profilering.

Dette gør samtidigt disse virksomheder sårbare overfor aggressive marketings bureauer, der forsøger at sælge en masse som reelt ikke står mål med investeringen eller indsatsen.

Vi er et ærligt nordjysk bureau som siger tingene som de er, og vi sætter en ære i at sikre os, at du får lige præcist det du har brug for, hverken mere eller mindre!

Gennem vores primære forretnings princip, ser vi på det sådan her:

Vi sælger ikke online marketing, vi sælger derimod værdi for vores kunder!

Med andre ord, så er vi optaget af at det du køber af os, har en reel værdi for dig der overstiger det som du betaler for. Kun på denne måde er der garanti for at begge parter i længden får det bedste resultat.

Dette kommer også til udtryk i vores rådgivning, hvor vi siger tingene som de er, og hvor vi anstrenger os på at bruge beskrivelser der giver mening for alle.

Konfronteres du med noget i relation til online marketing, hvor du bliver i tvivl om værdien, så kontakt os. Vi rådgiver om alt angående online profilering og web.

Rådgivning afregnes til timepris, eller du kan bruge vores supportklippekort.

Gratis rådgivning og gode råd.

Vi udgiver med jævne mellemrum nye artikler om online marketing samt om mere generel virksomhedsdrift og hvordan man bedst opnår succes.

Disse artikler finder du i vores blog.

Bed os kontakte dig