Hvad med at droppe hjemmesiden og udelukkende satse på en facebook side?

Dette er en rigtig dårlig idé!

Først og fremmest fordi du dermed overgiver din samlede online profil til et helt andet firma. Ingen ved hvad facebook fremover laver af ændringer, og måske forsvinder indhold på facebook ud af søgemaskinerne igen, og dermed er der ingen der kan finde dig.

facebook-hjemmesideFacebook og kun Facebook bestemmer hvordan din side ser ud. De ændrer kontinuerligt designet, og der er intet du kan gøre ved det.

Et eksempel som ligger nogle år tilbage nu var, at det tidligere var muligt at oprette en såkaldt "landingside" på Facebook. Dette var en overgang det helt store hit, og mange virksomheder betalte udviklere mange penge for at få designet og kodet deres Facebook landingside.

Men hvad skete der så? Jo Facebook besluttede fra den ene dag til den anden, at fjerne muligheden for at oprette en landingside, med det resultat, at alt det arbejde samt de penge der var investeret i dette for hver enkelt virksomhed var spildt.

På denne måde ved du aldrig hvad der sker på Facebook, da de hele tiden er ude efter at optimere deres indtjening. F.eks. kunne der ske det, at vilkårene på facebook, sådan at du en dag pludselig skal betale et markant beløb blot for at have en facebook side til din virksomhed.

Osv. osv.

Derfor skal du sikre dig, at det er dig og ingen andre der har den endegyldige kontrol over din online profil og dermed tilstedeværelse.

Hvis ikke du har det, så risikerer du pludselig en dag at stå i en situation, hvor ingen kan finde dig.

Dit domænenavn ejer du, og du kan gøre med det hvad du vil. Gennem dit domænenavn og din hjemmeside har du kontrollen over hvordan du profilerer dig online.

Du kan sagtens supplere med sider på de sociale medier, men hjemmesiden er fundamentet i din online tilstedeværelse!

Lad os hjælpe dig med din nye hjemmeside, kontakt os allerede i dag.

Om artiklens forfatter:

Hans Christian Andersen har arbejdet med IT og Internet i mere end 20 år, og har fulgt udviklingen lige siden Internet's spæde start.

Han har udviklet online løsninger som hjemmesider samt webshops, og har også arbejdet med sociale medie platforme.

Hans Christian Andersen er indehaver samt daglig leder af Skagen Marketing.
Læs mere via dette link: Om Skagen Marketing

Udgivet i Artikler og tagget , .