Det handler om online marketing

Velkommen til. Mit navn er Hans Christian Andersen, og det er mig som er indehaver af Skagen Marketing.

I Skagen Marketing hjælper vi virksomheder, foreninger og organisationer i hele Danmark, med at løfte kvaliteten samt omfanget af deres online tilstedeværelse!

Kvaliteten handler om:

  • Visuel indtryk. Er det visuelle udtryk nutidig, og giver det et ensartet og tydeligt indtryk af virksomheden?
  • Tekstindhold. Hvor godt beskriver tekstindholdet virksomheden?
  • Teknisk opbygning. Er den tekniske opbygning af de muligheder der benyttes optimale?

Omfanget af online tilstedeværelse handler om:

  • Kan nye potentielle kunder finde virksomheden?
  • Hvordan er synligheden sammenlignet med konkurrenterne?

Vores opgave er at afdække disse områder, og komme med forslag til hvad der kan gøres for at forbedre samme.

Således designer vi din online profil

Vi tilbyder, at løse dine online marketings behov ud fra en stærk bevidsthed om, at menneskerne i verden bliver mere og mere kritiske overfor reklame budskaber. Vi forsøger således ikke at sælge produkter eller ydelser ud fra floskler og lovprisninger som ingen hold har i virkeligheden.

Vi prioriterer ærlighed frem for alt andet, også i den rådgivning og i de produkter som vi fremstiller for vores kunder - Dig!

Vi arbejder ud fra en erkendelse af, at kvalitet ikke kan erhverves gratis og at ydelser derfor har en pris som står i relation til det produkt, prisen er knyttet til. Denne erkendelse kommer til udtryk i de produkter som vi tilbyder, samt i de løsninger vi producerer for vores kunder.

Hjemmesider og online marketing

Vi har udviklet hjemmesider og arbejdet med online marketing siden 2003.

Vi begrænser os ikke til nogen specielt branche, men vil dog gerne fremhæve, at vi har et stort og indgående kendskab til turistbranchen.

I Skagen Marketing benytter vi os af en underskov af nøje udvalgte freelancere og underleverandører. Således tilpasser vi os konstant i en levende verden, der aldrig står stille. Fleksibilitet og dynamik er i fokus.

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen - Indehaver

Westbanke 30 - 9990 Skagen
Tlf: 2320 9494 - Kontakt mig gerne via email

PS. Måske syntes du at Skagen, sådan rent fysisk ligger langt væk? Det skal du ikke tænke på, vi lever i en moderne tid, hvor fysiske afstande intet betyder. Således har vi tilfredse kunder fordelt over hele Danmark.

PSS. I mange år brugte vi navn zkagen marketing. Vi fandt det lidt sjovt og anderledes at bruge et z til at stave Skagen med, men i praksis vidste det sig dog hen ad vejen, at der var mange som ikke vidste hvorledes vores firmanavn skulle udtales, og derfor valgte vi i efteråret 2019 at gå tilbage til den egentlige stavemåde, og blot bruge Skagen Marketing. Det er muligt at du nogle steder stadig vil kunne se den gamle måde at stave på med et Z.

Bed os kontakte dig: